Opplev kunst i Bergen 

Bergen er en utrolig flott by i Norge, og det er mye å se når man er på besøk i Bergen. Det første som er greit å ha unnagjort, er å finne et overnattingssted. Byen florerer av hoteller i alle slags prisklasser. Det er ikke noe problem å finne billig overnatting, og det er også enkelt å finne luksuriøs overnatting. 

Et av de stedene i Bergen som er mest kjent, er Bryggen, og det er noe helt spesielt å bo på et hotell i nærheten av den. Thon Hotel Bergen Brygge kan absolutt anbefales som et bra overnattingssted i Bergen.

Når man har ankommet hotellet og bagasjen er satt på plass, så er det bare å begynne å oppdage den utrolig flotte byen. Bergen er en by som bør utforskes blant annet hvis man er interessert i kunst. Bergen kunstmuseum er verdt et besøk. Museet er fordelt i tre forskjellige bygninger. Navnene på de tre byggene er Stenersens Samling, Rasmus Meyer Samlinger og Lysverket. Gjennom disse tre byggene vil man kunne se kunst fra og med 1400-tallet og helt fram til i dag. Bergen kunstmuseum er et av Nordens største, og man finner samtlige bygg i Rasmus Meyers allé.

Når man har studert kunstverkene på Bergens kunstmuseum, kan man fortsette å oppleve bergenskunst i Bergen kunsthall. Bergen kunsthall er en kjent arena for samtidskunst i Norge, og man vil finne stor variasjon innen kunst når man er på besøk der. I kunsthallen vil man kunne finne store separatutstillinger som kan være fra både internasjonale og norske kunstnere. Kunsthallen fører et samarbeid med flere store internasjonale kunstnere i tillegg til ulike gallerier og institusjoner. Flere av utstillingene som har vært i Bergen kunsthall, har også blitt vist utenfor Norge i forbindelse med ulike turneringer.